logo De Koning House of luxury good
Les Deux vesten

Style

GUIDE

Personal

Styling

Als persoonlijk stylist van cliënten heeft Jacqueline het volledige paspoort van klanten, waardoor zij exact weet wanneer en waar de behoefte bestaat een passende outfit te verzorgen. Een Styling Paspoort bestaat uit een uitgebreide persoonlijkheidsintake waarbij alle maten van het lichaam worden gemeten, huid & haarkleur analyse, beroep, hobby’s en algemene Lifestyle niveau en de persoonlijke wensen. Tevens naar wens een reis en/of gelegenheidsschema om op vastgestelde momenten te zorgen dat juiste outfits op desgewenste locaties ter beschikking aanwezig zijn..

Maatpakken
Pacq van Jacq

Het personaliseren van pakken op maat door middel van het zelf uitzoeken van de stoffen en Fournituren (Knopen, biesjes en bandjes etc.) zelfs etiketten met persoonlijke titel is mogelijk.
Deze worden volledige op maat gemaakt en binnen 2 weken geleverd, tegen extra kosten snelle service mogelijk. Wordt in Nederlandse ateliers met grootste zorg gemaakt. Voorbeeld pakken uiteraard van eigen ontwerpen. Patronen allemaal aanwezig.

Closet

Management

Het inventariseren van de kledingkast van de cliënt, advies uitbrengen hoe de styles onderling nog te combineren en doormiddel van het aankopen van bepaalde styles kunnen er weer diverse mooie nieuwe sets gecombineerd worden.